外国人採用/グローバル人材、採用パートナーシップ業務提携開始のお知らせ

ENT株式会社のプレスリリース2018年 05月 11日

ENT株式会社(東京都新宿区)は2018年5月、人材紹介企業様と外国人採用/グローバル人材採用に関するパートナーシップ業務提携を開始いたしました。

◆人材紹介企業パートナー
ENT株式会社は2014年より海外/外国人マーケティングを行っており、日本在住外国人のコミュニティーに強いのが特徴です。
下記のようなお悩みを抱える人材紹介企業様とパートナーシップを結ぶことにより、求人企業と求職者の良質なマッチングをサポートすることが可能となります。
・募集が集まらない
・外国人やバイリンガル人材を集めたい
・急ぎで人を集めたい

◆採用までの流れ
1. 募集内容共有
2. 英訳
3. 募集開始
4. 書類審査合格者と面談(対面or Skype)
5. 人材紹介企業様にご紹介
6. 合否判定

上記1~4まで、ENTが一貫して業務を行います。実際に就職につながったときのみの成果報酬で、それまでに料金は一切かかりません。

◆三大特徴
1. 求人募集代行
日本在住の外国人を募集する求人企業様・人材紹介/派遣企業様の求人募集代行を行っています。
求人内容は外国人求職者の目に留まりやすいよう、ENTで無料英語翻訳を行い求人を掲載しています。

2. 面接代行
求人企業様・人材紹介/派遣企業様への求職者のご紹介前に、応募者を事前審査します。 必要に応じ、英語で面接を行うことも可能です。条件に一致した求職者をご紹介いたします。

3. マッチング重視
「求める人材」と「働きたい会社」。この双方のニーズをマッチングさせることは容易なことではありません。私達は求人企業様や求職者の方々の声に耳をかたむけ、ベストなマッチングが出来るよう、パートナー企業様とのより強いパートナーシップ形成を促進しています。

■採用パートナーシップ特設ページ

■ENT株式会社について:(https://www.go-ent.net/
ENT株式会社は、2014年11月創業の東京の海外マーケティング会社です。2016年11月に中央区築地から新宿区市谷に移転しました。ENT(エント)は「縁と(えんと)」が由来となっており、国・人種・文化の壁を越え「世界中のご縁をつなぐハブとなる」ことをビジョンに掲げています。

ENT株式会社(エント)
本社:〒162-0061東京都新宿区市谷柳町45 市谷KKタワー4F
代表取締役:丹野千尋
設立:2014年11月25日
Tel:03-6265-3723
Fax:03-6265-3724

丹野(日本語) : tanno@go-ent.net
Karl(English) : karl@go-ent.net

————————————————-

Global recruitment company partnership!

ENT Co., Ltd. (Shinjuku-ku, Tokyo), in May 2018, has started partnerships with recruitment companies for recruiting Global talent.

◆ Staffing Partner Partner
We have been engaged in overseas / foreign marketing from 2014, and have connected strongly to the community of foreigners living in Japan. We think that we can serve them for the following projects of your company.
· Not making progress with Recruitment
· We would like to collect foreigners and bilingual professionals
· We would like to collect people in a hurry

◆Specifically, a recruitment with us as a partner looks something like this:
1. You let us know what you are looking for
2. We translate the ad if needed (English or Japanese)
3. We reach out to find candidates
4. We conduct interview with a qualifying applicants (face to face or Skype)
5. Those who pass the interview can be introduced to your company
6. They go through your internal process (Interviews etc until decision)

ENT will consistently carry out operations from 1 to 5 above. There is no charge for this service and we only make money upon successful hires.

◆ Three major features
1. Job recruitment agency
We assisting in finding candidates for recruitment companies / recruitment / temporary companies who are looking for foreigners living in Japan.
Job offers are posted with free English translations by ENT so that they are easily found by international job seekers.

2. Interview proxy
Before introducing candidates to recruiters / personnel introduction / dispatched companies, applicants will be screened in advance. We will ask any relevant questions you convey to us as well as their English/Japanese language ability. We will introduce only those who pass the interview so you are sure to get quality applicants.

3. Matching emphasis
"People looking for a Job" and "Companies Hiring". Matching these two needs is not easy. We listen to the opinions of candidates and job seekers and promote the formation of a strong partnership with partner companies so that we can make the best matching.

■Recruiting Partner page

■About ENT
ENT ( www.go-ent.net ) is an international
marketing agency in Tokyo. Originally located in Tsukiji, the company relocated to Shinjuku in November 2016. The name ENT (pronounced ‘En-to’) refers to ‘fateful encounters’, called ‘GO-EN’ in Japanese. ENT provides a network where others can easily also make the same kind of fateful encounters across, cultural and language barriers.

■Company information
ENT Co., Ltd.
Ichigaya KK tower 4F, 45 Ichigaya-Yanagichō, Shinjuku-ku, Tōkyō-to 162-0061
CEO : Chihiro Tanno
Founded : Nov 25 2014